Zebraliśmy

Oświadczenie Jerzego Owsiaka - 14.01.2019

2019-01-14 16:20:58

2022-05-17 15:37:37

Otworzyliśmy dwa kolejne ronda imienia WOŚP!

Na naszej mapie miejsc imienia Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy mamy już prawie 50 takich obiektów. Dzisiaj dołączyły do niej 2 ronda zlokalizowane w województwie dolnośląskim - w Dzierżoniowie i we Wrocławiu!

2022-04-23 10:55:19

Łączność internetowa w Punktach Humanitarnych

Dostęp do internetu pozwala na monitorowanie sytuacji na pozostałych przejściach granicznych oraz szybką i niezawodną komunikację pomiędzy nami a innymi grupami wolontariuszy niosących pomoc. Możliwość swobodnej komunikacji to również szybsze zbieranie i przekazywanie informacji o potrzebym wyposażeniu i materiałach

2022-06-10 17:05:42

Najdroższe urządzenie w historii WOŚP zaczyna służyć pacjentom

10 czerwca w Instytucie „Pomnik-Centrum Zdrowia Dziecka" w Warszawie odbyło się uroczyste otwarcie urządzenia w pracowni Zakładu Medycyny Nuklearnej, gdzie już od poniedziałku badani będą pacjenci z całej Polski.

2022-06-06 16:28:18

Odwiedź wystawę WOŚP!

Zapraszamy Was do odwiedzenia Centrum Praskiego Koneser w Warszawie - do końca czerwca znajdziecie tam wyjątkową wystawę, która przeprowadzi Was przez 30 lat historii Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!