Do 29. Finału WOŚP pozostało

Oświadczenie Jerzego Owsiaka - 14.01.2019

2019-01-14 16:20:58

2020-08-28 15:00:00

Przygotuj się do nowego roku z warsztatami ASP

Rozpocznij rok szkolny z nową wiedzą, dzięki warsztatom Akademii Sztuk Przepięknych. Obejrzyj retransmisję wybranych warsztatów m.in. z zakresu: zdrowia, ekologii, kultury, psychologii i rozwoju osobistego, praw człowieka czy edukacji globalnej, które odbyły się online w ramach 26. Pol'and'Rock Festival ONLINE - Najpiękniejszej Domówki Świata.

2020-09-16 13:38:22

Jedyny taki tomograf do diagnostyki dzieci w Polsce

Aparat do badań PET-CT to wysokospecjalistyczne urządzenie diagnostyczne o wartości kilkunastu milionów złotych. Będzie to pierwsze takie urządzenie dedykowane dzieciom w Polsce. Zakup zostanie zrealizowany w ramach 54. Konkursu Ofert.

2020-09-11 16:00:00

Pilotażowe szkolenie PP

Pandemia Sars-Cov-2 bardzo poważnie wpłynęła na nasze plany szkoleniowe oraz inne aktywności związane z Pokojowym Patrolem. Kilkanaście dni po zakończeniu lutowego szkolenia dla wolontariuszy podjęliśmy trudną decyzję o odwołaniu kolejnych spotkań w naszym Centrum Wolontariatu. Kilka tygodni po Najpiękniejszej Domówce Świata podjęliśmy decyzję o wznowieniu szkoleń dla wolontariuszy chcących działać jako Pokojowy Patrol.

2020-09-16 09:30:58

Ogłaszamy 55. Konkurs Ofert

Ponownie będziemy kupować sprzęt medyczny dla polskich szpitali. Tym razem będą to wyroby medyczne przeznaczone dla oddziałów neurologicznych i neurochirurgicznych.