W ramach 31. Finału WOŚP zarejestrowaliśmy już

Oświadczenie Jerzego Owsiaka - 14.01.2019

2019-01-14 16:20:58

2022-09-22 14:46:00

Rondo im. WOŚP w Białej Podlaskiej!

Dzisiaj, w czwartek 22 września Jurek Owsiak, wraz z Prezydentem Białej Podlaskiej Michałem Litwiniukiem symbolicznie otworzył rondo imienia Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! Rondo funkcjonuje od 2020 roku, ale przez obostrzenia pandemiczne, symboliczne nadanie imienia zostało przesunięte na dzisiaj!

2022-10-01 11:05:00

Dziś Międzynarodowy Dzień Osób Starszych!

Geriatria i opieka nad osobami starszymi są jednymi z najbardziej zaniedbanych gałęzi polskiej medycyny i opieki zdrowotnej. W Międzynarodowym Dniu Osób Starszych chcemy przybliżyć Wam działania Fundacji WOŚP na rzecz seniorów!

2022-10-18 11:25:59

Ruszyła rejestracja Sztabów 31. Finału WOŚP!

17 października ruszyła wielka finałowa machina - zgłoszenia Sztabów, które chcą działać w ramach 31. Finału WOŚP! Wnioski od organizatorów lokalnych akcji przyjmowane są do 18 listopada.

2022-10-26 15:00:00

Zaraz Będzie Ciemno co poniedziałek w Antyradiu!

Nie lubicie poniedziałków? Przytłacza was jesienna chandra? Mamy na to sposób! W każdy poniedziałkowy wieczór rozsiądźcie się wygodnie i wyruszcie w rockową podróż z Jurkiem Owsiakiem podczas autorskiej audycji Zaraz Będzie Ciemno na antenie Antyradia!