Na cel 29. Finału zebraliśmy już

2019-01-14 16:20:58

2020-11-23 17:16:11

Legendy polskiej muzyki na warszawskim Finale WOŚP

Dżem to legenda polskiej muzyki, kapela, która zdefiniowała rockowe granie dla pokoleń wielbicieli gitarowych brzmień. Prekursorzy polskiego rocka, określani mianem „polskich Rolling Stonesów” zagrają podczas przyszłorocznego Finału WOŚP w Warszawie.

2020-11-04 10:05:00

Wieści ze sztabów #2

Za niespełna 2 tygodnie zakończymy tegoroczną rejestrację sztabów 29. Finału WOŚP. Za parę dni wszystkie sztaby rozpoczną już kolejny etap przygotowań, czyli rejestrację wolontariuszy w Bazie Szefa Sztabów. Tymczasem my przygotowaliśmy dla Was kolejną dawkę cotygodniowych inspiracji od Was i dla Was.

2020-11-09 17:25:32

Zenek na Finale WOŚP w Warszawie

Zenek to jeden z przyjaciół Najpiękniejszego Festiwalu Świata, zapalony festiwalowicz, a przede wszystkim przezabawny, utalentowany artysta. Muzyk, który tego lata rozbujał publiczność w studio i widzów Najpiękniejszej Domówki Świata, tym razem zagra podczas Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Warszawie.

2020-11-09 17:09:55

Piotr Bukartyk zagra na Finale w Warszawie

Kompozytor, piosenkarz, gitarzysta, autor tekstów i nauczyciel. Człowiek, który najlepiej wie, z ilu chmur utkane jest niebo nad Najpiękniejszym Festiwalem Świata. Muzyk i wielki przyjaciel Fundacji Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy uświetni swoją obecnością Letnią Zadymę w Środku Zimy w stolicy. Na scenie finałowego studia w Warszawie wystąpi Piotr Bukartyk.